П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

«Мегаполіс-Україна» оголошує про старт ребрендингу та зміну назви на TEDIS Ukraine

+ -
0

Рішення про ребрендинг було прийнято внаслідок системних структурних змін, які відбуваються в компанії протягом останнього року. Ребрендинг - це фінальний етап проведених змін, який триватиме кілька місяців.  24 травня 2016 було зареєстровано нову назву компанії в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

В основу нової назви TEDIS Ukraine лягла абревіатура з п'яти слів, що відображають суть діяльності компанії: Total, Efficiency, Distribution, Innovation, Service.  Під новим брендом компанія продовжить свою діяльність на ринку як зрілий і досвідчений гравець. Перейменування не призведе до жодних інших системних змін. Клієнти нашої компанії, як і раніше, будуть користуватися послугами прогнозованої, прозорої та керованої системи дистрибуції TEDIS Ukraine, досягаючи поставлених бізнес-цілей.

Компанія бачить свою місію в розвитку ефективної, прозорої дистрибуції, а також у забезпеченні максимальної повноти і дисципліни податкових надходжень до бюджету країни. Ми продовжуємо свою роботу з тим, щоб залишатися одним із найбільших платників податків країни і одним з кращих роботодавців для розвитку лідерства, новаторства і підприємницьких якостей. TEDIS Ukraine буде продовжувати інвестувати у власний персонал, оптимізацію внутрішніх бізнес-процесів, підтримка клієнтських сервісів на найвищому рівні.

Довідка про компанію:

TEDIS Ukraine є однією з найбільших українських дистриб'юторських компаній. Створена в 2011 році як ТОВ «Торгова компанія «Мегаполіс-Україна», в травні 2016 року перейменована в ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА».

Штат компанії «Мегаполіс-Україна» налічує близько 2 460 співробітників, регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів (РСП) по всій території України. Компанія посідає 5 місце у рейтингу «Найкращі компанії для лідерів», проведеному HAY Group.

ТОВ «Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» перерахувала до бюджетів різних рівнів у  2015 році  1,5 млрд. грн., а за перший квартал 2016 року – 298,7 млн. грн.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости