П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Салати з курячим філе: від класики до вишуканості

+ -
0

Куряче м'ясо люблять багато людей, і не тільки гурмани. А які чудові страви можна з ним приготувати, маючи в наявності самий невеликий набір продуктів! Приготувати салати з курячого філе не стане проблемою для початківців кулінарів, саме з цих простих страв можна починати свій шлях в кулінарії.

Завжди доречна класика

Куряче філе дуже популярно та знайдеться, напевно, на кожній кухні. Ніжна відбивна, соковита котлетка або печеня – надзвичайно смачні страви, їх можна приготувати дуже швидко. Але якщо ви намагаєтеся вживати менше жирного та смаженого, приготуйте смачний і поживний салат з відвареним курячим м'ясом.

Салати з основою із курячого філе – найпростіші та улюблені в різних країнах. Наприклад, в Америці різні курячі салати стали класичними стравами, на зразок нашого вінегрету.

Такі страви підійдуть як на кожен день, так і до святкового столу, до того ж припадуть до смаку навіть самим вибагливим гурманам.

Існує основний рецепт салату з курячого м'яса, його називають базовим. Головний інгредієнт цієї страви – куряче філе, відварене в підсоленій воді. Після йому обов'язково дають охолонути, а вже потім нарізають соломкою та додають інші інгредієнти.

Курка воістину універсальний продукт, адже вона поєднується й з солодкими фруктами й з будь-якими овочами, особливо капустою, листям салату та зеленню. Дивовижний смак набувають салати з сиром, горіхами або грибами. Тому варіантів приготування нових страв з куркою надзвичайна безліч.

Трохи експериментів

Салат з курячим філе це досить проста та смачна страва, поширена по всьому світу. Куряче м'ясо поєднується з різноманітними продуктами, що дозволяє експериментувати та створювати апетитні рецепти закусок.

Хочете подарувати знайомому салату нові нотки? Тоді спробуйте додати замість відвареного курячого філе шматочки птиці, запечені у фользі або копчені.

Хочете освіжитися в спеку? – тоді приготуйте легкий салатик з курочкою та свіжим огірком. В якості заправки можна використовувати улюблений майонез оба сметану, а також інші соуси, доречно застосувати пряні трави.

Увага до продуктів

Страви з курки не розчарують вас, якщо при покупці ви звернете увагу на свіжість продукту. Купуйте куряче філе тільки хорошої якості, краще, якщо курка не була заморожена.

Куряче філе зазвичай має маленький жировий прошарок, його необхідно видалити перед приготуванням салату, як і прозору плівку, що покриває м'ясо.

Салати з курячим м'ясом дуже ситні та можуть стати основною стравою вашого обіду.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости