П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Оксамитовий сезон у Чорногорії: поради туристу

+ -
0

Восени в Чорногорії настає оксамитовий сезон. Пляжі поступово порожніють. Але температура води тримається у межах +25°С, тому ще можна поніжитись на морському узбережжі. Спека йде повільно на спад, через те, окрім відпочинку на морі, буде комфортним і огляд місцевих пам’яток. Чорногорія завжди приваблює туристів демократичними цінами, а восени вартість розваг та послуг здивує ще приємніше. У статті ознайомимось з курортами, які найкраще підійдуть для відпочинку в цей сезон. Інформація надана сайтом https://turne.travel/ua-uk/tour/chernogoriya/

Бечічі — відпочинок на усі смаки

Неможливо уявити тур до Чорногорії без обов'язкового відвідування пляжу в Бечічі. В 1936 році це місце було визнано найкрасивішим в Європі. Протяжність берегової лінії складає 1,5 км. До послуг відпочивальників на пляжах обладнані волейбольні та баскетбольні майданчики, тенісні корти, велосипедні доріжки. Охочим зайнятись водним спортом пропонуються місця для рафтингу, параглайдингу. Немало емоцій принесуть катання на водних лижах, “бананах”, катамаранах та стрибки з парашутом.

Погодні умови вкінці літа та на початку осені зроблять відпочинок ще яскравішим. Температура повітря буде коливатися у межах +27°С…+30°С. Однак вночі готуйтесь одягти кофтину, тому що стовпчик термометру опуститься до +16°С. Температура води в морі складатиме +24°С…+26°С. Дощити буде до шести днів, але вночі, тому відпочинку це не завадить. В жовтні вода вже охолоне до +21°С, через те пропонуємо присвятити час екскурсійним програмам. В Бечічі визначних пам’яток майже немає, адже курорт розвивається для суто пляжного відпочинку. Проте подорожі по околицях поселення або по місту Будва (що в 20 хвилинах) варті уваги.

Пропонуємо тур у Бечічі з розміщенням у готелі Hotel Magnolia 4*

Дата туру: з 30.08 по 6.09.2017.

Вартість туру: 32 229 грн. Ціна вказана за двох дорослих. Проїзд, трансфер, страхування та сніданок “все включено” входять у вартість.

Hotel Magnolia 4* розміщений у другій береговій лінії, в п’яти хвилинах ходьби від пляжу Бечічі-Рафайловичі. Пляж муніципальний гальковий. До послуг гостей ресторан з просторою терасою та відкритий басейн. Номера готелю оснащені кондиціонерами, телевізорами та ванними кімнатами. Кожен має балкон з видом на море. Біля готелю розміщені оздоровчий центр, тенісне та футбольне поля та аквапарк.

Оксамитовий сезон у Чорногорії: поради туристу

Тіват — коли обирати тури на цей курорт

Обирайте дати туру в залежності від побажань на рахунок відпочинку. В Тіваті, як і в Бечічі, погодні умови до середини осені будуть комфортними для пляжного відпочинку. Тіват поділений на 17 пляжів, має мальовничі бухти. Окрім того, місто оточують три острови: острів Квітів, острів Святого Марка та острів Милосердної Діви. Найкрасивішим пляжем Тівата вважається Плаві-Горізонті. Тут дрібний пісок, оливкові гаї та соснові ліси.

В жовтні краще віддати перевагу екскурсіям. Обов’язково відвідайте Музей військово-морської спадщини. Найбільшим його експонатом є югославський підводний човен Hero P-820, довжиною 50 м. Також у місті збереглися фортеці заможних чорногорців, які будувалися в часи середньовіччя. Цікаво прогулятися і по Міському парку Тівата. Це ботанічний сад з різноманітними екзотичними рослинами, які раніше були завезені до Чорногорії. А один із вечорів присвятіть катанню на яхті в елітному комплексі “Гавані мільйонерів”.

Пропонуємо тур у Тіват з розміщенням у готелі Magnolia Tivat 4*

Дата туру: з 13.09 по 20.09.2017.

Вартість туру: 32 729 грн. Ціна вказана за двох дорослих. Проїзд, трансфер, страхування та сніданок “все включено” входять у вартість.

Magnolia Tivat 4* — готель першої берегової лінії. Пляж гальковий муніципальний. До послуг гостей просторі номера з ванними кімнатами та міні-кухнями. На території працює фітнес клуб. За додаткову плату можна відвідати сауну, турецьку баню, масаж, пограти в більярд, сквош, боулінг та зайнятись водним спортом. Для дітей біля готелю обладнаний дитячий майданчик. У ресторані пропонуються страви місцевої кухні.

Оксамитовий сезон у Чорногорії: поради туристу

Бар — курорт між Адріатичним морем та Скадарським озером

Старий Бар приваблює туристів спадщиною Османської імперії. Ця частина міста обнесена фортечною стіною, всередині якої знаходиться лабіринт вузьких вуличок серед фруктових садів. Тут розташований акведук часів вторгнення турків. Також уваги варті палацовий комплекс короля Ніколи та мечеть Омербашича з мінаретом та приміщенням для паломників.

Бар особливий в тому, що з обох боків він оточений водоймами. Зі сторони Старого Бара розташоване Скадарське озеро, а Новий бар розкинувся на морському узбережжі. Тут проростає найстаріше оливкове дерево Європи, якому 2000 років. Пляжі дрібногалькові або піщані. Найцікавіший серед них “Црвена плажа” — пляж з піском червоного кольору. Адріатичне море у берегів Бара подобається дайверам. Тут затонуло декілька суден. Глибина моря невелика, тому дослідити об’єкти можуть навіть недосвідчені.

Погодні умови в Барі не відрізняються від погоди на інших курортах: пляж — в серпні-вересні, екскурсії — в жовтні.

Пропонуємо тур у Бар з розміщенням у готелі Princess Hotel 4*

Дата туру: з 18.09 по 27.09.2017.

Вартість туру: 32 437 грн. Ціна вказана за двох дорослих. Проїзд, трансфер, страхування та сніданок + вечеря “все включено” входять у вартість.

Princess Hotel 4* розміщений у першій береговій лінії. Пляж власний гальковий. На території готелю знаходяться відкритий та критий басейни. Також до послуг постояльців spa-центр з римською, турецькою та фінською саунами. У ресторані готелю пропонуються страви національної кухні та спиртні напої. Більша частина закладу розташована на балконі, звідки відкривається панорама Адріатичного моря. Окрім того, гості можуть організувати власне приватне свято у банкетному залі готелю.

Оксамитовий сезон у Чорногорії: поради туристу

Відпочинок у Чорногорії в оксамитовий сезон — це приємні ціни, чудова погода, безтурботні розваги та комфортні екскурсії. Порекомендуємо в якості сувенірів привезти друзям та родичам не магнітики, а чорногорські смаколики — пршут (в'ялене м’ясо) чи “Кайсієвачу” (алкогольний напій з абрикосів). Будьте впевнені, вже наступної відпустки вони поїдуть сюди разом з вами.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости